Bejelentés


7 DAYS WEALTH 10 dollárból milliók?


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Mi is az a 7 Days Wealth?

Arról mindenki tud, hogy vannak olyan befektetõi programok, amik csillagászati hozamokat adnak - a gond csak az velük, hogy a nagyközönség számára nem hozzáférhetõek. Ezen a gyakorlaton változtat az a program, amirõl az alábbiakban értesülhetsz!

http://www.7daywealth.com/index2.php?siteId=kg42142

ÁTLAGEMBEREK SZÁMÁRA ELKÉPZELHETETLEN HOZAMOK!
A SevenDayWealth nevû, USA-ban bejegyzett társaság mögött olyan - részben európai, részben amerikai - emberek állnak, akik már 20 éve ezen a piacon ténykednek, energiával, nemesfémekkel és nagyon sok olyan eszközalappal foglalkoznak, amik kiugró nyereséget tudnak termelni. Kapcsolataik kiterjednek Oroszországra, Kínára, Indiára és gyakorlatilag az egész világra, tanácsadóik a nap 24 órájában figyelemmel kísérik a világban zajló folyamatokat, akkor is képesek nyereséget elérni, ha a piac akár felfelé, akár lefelé megy, vagy stagnál.


Napi 0,5-1% hozam, az elért eredmények függvényében.


Ez a napi 0,5-1% a megcélzott hozamszint, tehát nincs garantálva! Lehet kevesebb, akár 0% is egy-egy nap, de mínuszba nem tud átmenni, mert a Cég a nyereségeibõl ezt bõven fedezni tudja.

http://www.7daywealth.com/index2.php?siteId=kg42142

MÁR 10 DOLLÁRRAL INDÍTHATÓ, RÖVID LEKÖTÉSSEL
Nem offshore cég, de nem is HYIP, pay to surf vagy hasonlók. A Cég a NAIC-nál (National Association Of Investment Clubs - Befektetõi Klubok Nemzeti Szervezete) van regisztrálva, kifogástalan a hírneve, vannak partnereik az USA-ban, Kanadában, egész Európában, Ázsiában, Afrikában, Ausztráliában és Dél Amerikában. A Klub az amerikai pénzügyi felügyeleti szervek szigorú kontrollja alatt áll, másképp nem is mûködhetne. Azért hozták létre a SevenDayWealth befektetõi klubot, hogy e kimagasló hozamlehetõségeket a nagyközönség számára is hozzáférhetõvé tegyék, ezáltal olyan tõkéket is beemelhessenek a kereskedéseikbe, amik eddig el voltak zárva ezektõl a lehetõségektõl. Ezért már havi 10 dollárral indítható a befektetésünk, rövid lekötési idõkkel. Három program közül lehet választani:
- Silver: 10 dollár/hó (kb. 1800 Ft) befizetéssel;
- Gold: 22,95 dollár/hó (kb. 4000 Ft) befizetéssel;
- Platinum: 45,95 dollár/hó (kb. 8000 Ft) befizetéssel;

Normál befektetési kondíciók mellett 10 dollárral nem sokat lehetne kezdeni. Itt azonban e kisösszegû befizetés a magas hozamok mellett látványos eredményeket képes hozni, ahogy azt az alábbi példából is láthatjuk, csak négy évet végigkövetve:


PÉLDA NAPI 1% FELTÉTELEZETT HOZAM ESETÉN, FORINTBAN:
Silver (1800 Ft/hó) Gold (4000 Ft/hó) Platinum (8000 Ft/hó)
1 év: 130 USD 299 USD 599 USD
2 év: 1 698 USD 3 897 USD 7 803 USD
3 év: 22 131 USD 50 791 USD 101 693 USD
4 év: 288 416 USD 661 915 USD 1 325 272 USD

Példánkban kizárólag az elsõ hónap befizetése kerül befektetésre, 3 hónapos lekötési periódussal, napi 1% (havi 30%) hozamjóváírással. A többi hónap díja ugyanis nem kerül befektetésre, ez magának a befektetõi program mûködtetésének a költsége! Rövidebb (akár néhány hetes), és hosszabb lekötési periódusokkal is lehet dolgozni, a rövidebb periódusok - mivel gyakoribbak a hozamjóváírások - gyorsabb növekedést adnak. E program azonban csak az alap, ami megadja a lehetõséget további egyösszegû befektetésekre, bármiféle további költségek nélkül. Ha ugyanis nem arra várunk, hogy az elsõ 10 dollár szép lassan gyarapodjon, hanem beteszünk egy nagyobb összeget, ezzel jelentõsen meggyorsítjuk, akár évekkel elõbbre hozhatjuk a magasabb tõkeszint elérését.

http://www.7daywealth.com/index2.php?siteId=kg42142Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!